About Me

My photo


She writes simply to put her thoughts together.
Sometimes they're well-structured, sometimes they're in absolute mess.
But always, they're personal.

Ultimately, this is all for Him.

Tuesday, 28 July 2015

Coffee chat

Siapa kata summer kita dok lenggang ja?

Dia punya penat tu rasa macam nak have a long coffee chat with a loved one.

Nak rant, nak complain, nak share my biggest fears, nak share my happiness.... Basically nak jadi human.

Mungkin ini cuma after effect orang yang dah lama tak telefon rumah. Almaklumlah, timezone punya beza dahsyat sangat. Yang kat Malaysia sibuk raya, yang kat sini sibuk bekerja.

Homesickness, kau main jauh-jauh!

1 comment:

Dayana Zahari said...

Minta maaf, saya tak minum coffee. :P